Lang parkeren Weeze

Bij een vliegvakantie zorgt het vervoer van en naar het vliegveld vaak voor een hoop stress. Sommige mensen kiezen voor het openbaar vervoer. Dat is echter niet altijd even betrouwbaar en vanzelfsprekend moet er rekening gehouden worden met vertraging. Anderen laten zich wegbrengen maar ook dan bent u weer afhankelijk van anderen. Vliegveld Weeze vindt het belangrijk dat uw vakantie al begint zodra u de deur achter u dichtslaat. Daarom is lang parkeren Weeze nu mogelijk door middel van Valeparking. Bij aankomst kunt u het parkeren uit handen geven en zich naar uw vlucht begeven.

Valetparking

Op de vluchthaven kunt u namelijk gebruik maken van Valetparking oftwel lang parkeren Weeze. Dat is een vorm van parkeren waarbij alles gericht is op uw gemak en de service. Wanneer u met uw auto op het vliegveld aankomt, kunt u bij de zone voor kort parkeren uw auto overgeven aan een chauffeur. Deze neemt uw auto over en zorgt ervoor dat deze tijdens uw vakantie geparkeerd staat. Er is nog een extra optie om de auto volledig schoongemaakt en gewassen terug te krijgen na uw vakantie. De zone van het kort parkeren is pal voor de vertrekhal.

Valetparking light

Speciaal voor prijsbewuste reizigers is er op Vliegveld Weeze ook Valetparking Light. Bij deze vorm van Valetparking betaalt u minder voor lang parkeren Weeze en moet u slechts een klein eindje omrijden. U haalt bij de parkeerplaats van Valetparking Weeze een medewerker op, deze rijdt met u mee naar het vliegveld en neemt daar uw auto over. Op de terugweg gebeurt uiteraard hetzelfde. De parkeerplaats ligt in de buurt van het vliegveld zodat u niet lang om hoeft te rijden. Bij Valetparking Light wordt uw auto in de open lucht geparkeerd, bij het originele Valetparking in een garage.

Kosten

Zoals bij alle service is het belangrijk dat u weet lang parkeren Weeze kost. De prijzen hangen uiteraard af van de duur van uw vakantie of reis. Valetparking kost bij 8 dagen 60 euro als uw auto overdekt staat en 48 euro als uw auto dezelfde periode niet overdekt staat. Wanneer uw auto 9-14 dagen overdekt geparkeerd staat kost dat slechts 68 euro en niet overdekt 55 euro. Zoals eerder gezegd is Valetparking Light goedkoper. Acht dagen kost dan slechts 40 euro, terwijl u al voor 50 euro uw auto 10-14 dagen bij ons kunt stallen. Voor een uitgebreid prijsoverzicht kunt u op onze website kijken.

Extra service

Valetparking Weeze biedt, naast het aantrekkelijke parkeeraanbod, ook extra services voor weinig geld. Zo kunnen wij voor u tanken, de auto wassen en zelfs de binnenkant van uw auto volledig schoonmaken. Het is immers heerlijk om na vakantie thuis te komen en te beschikken over een schone auto met een volle tank! Lang parkeren Weeze is een prima optie wanneer u op vakantie gaat of een andere lange reis gaat maken. Voor weinig geld hoeft u zich geen zorgen over uw auto te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>